Temetés felvételezési szolgáltatásunk során biztosítjuk, hogy Önnek nem szükséges befáradnia sem a kórházba, sem pedig hivatalokba illetve semmilyen olyan intézménybe ahol nagy valószínűség szerint megfertőződhetne a koronavírussal.

Utolsóút.hu

Utolsó út, amit mindenki megérdemel!

+36-20-398-0160

Utolsó út, amit mindenki megérdemel!

Mit tegyünk elhalálozás esetén?

Bemutatkozás

Utolsó út, amit mindenki megérdemel!
Szeretteink, családtagok, rokonok, barátok, közeli és távoli ismerősök.
Mindegyikükkel szoros, vagy kevésbé szoros kapcsolatot ápolunk életükben, örömök
és nehézségek, jó és kevésbé jó emlékek kötnek hozzájuk. Amikor eljön a búcsúzás
ideje, az elszakadásé, ezek a közös élmények örök emlékekké válnak. Szerelem,
testvér, barát, nagyszülő, vagy kolléga az eltávozott, akitől búcsút kell venni,
mindenkit megvisel, mindenkit meglegyint a halál, az eltávozás gondolata. 

feldolgozás folyamata nem könnyű, mégis tehetünk annyit, hogy megszépítjük az utolsó utat,
a temetést méltó keretek között bonyolítjuk le.
Keresse fel szentendrei temetkezési cégünket bizalommal, és válasszon minket
partnernek az utolsó út megszervezéséhez!

Számtalan elégedett ügyfél a bizonyíték arra, hogy munkánkat szívvel-lélekkel,
lelkiismeretesen, tisztelettel és tapintattal végezzük. Célunk, hogy minden
tekintetben kifogástalan, méltóságteljes, megható és szép utolsó utat szervezzünk
minden temetésen. Koporsós vagy hamvasztásos temetés és urna elvitel kapcsán is
fordulhat hozzánk.

Engedje, hogy temetkezési cégünk részt vegyen szerette utolsó útjának szervezésében!

Mit tegyünk elhalálozás esetén?

 • lakáson történő elhalálozás esetén értesítse nappal a háziorvost, éjszaka az orvosi ügyeletet, a ki a halott vizsgálatát elvégzi és átadja a halottvizsgálati bizonyítványt. A halott elszállítását az orvos engedélyezi.
 • Hívják halottszállítóinkat éjjel-nappal a +36-20-398-0160 telefonszámon.
 • Hamvasztási engedély a lakóhely szerint illetékes tisztiorvosnál kérhető
 • kórházi elhalálozás esetén a halottvizsgálati bizonyítványt a kórházi felvételi iroda adja ki a hozzátartozóknak vagy a megbízott temetkezési vállalkozónak

Temetés megrendeléséhez szükséges okmányok:

 • halottvizsgálati bizonyítvány, melyet a háziorvos, az orvosi ügyelet,vagy a kórház állít ki.
 • az elhunyt személyi igazolványa, születési anyakönyvi kivonata,érvényes jogosítvány-útlevél.
Ha az elhunyt nőtlen vagy hajadon:
 • népesség-nyilvántartás igazolása, a lakóhely szerinti Népesség Nyilvántartó Hivataltól
Ha az elhunyt elvált:
 • jogerős bontóperi ítélet vagy záradékolt házassági anyakönyvi kivonat
Ha az elhunyt özvegy:
 • a volt házastárs halotti anyakönyvi kivonata

Amennyiben a fenti iratok valamelyike nem áll rendelkezésére, természetesen beszerezzük Ön helyett, hiszen teljeskörű ügyintézési szolgáltatásom kiterjed a kórházi, önkormányzati, szükség esetén az ÁNTSZ felé történő ügyintézésre.

Precíz és megbízható temetkezési vállalkozót keres?

Forduljon az Interwork Temetkezési Kft.-hez!

Telefon:
06-20-398-0160
06-20-344-6060

E-mail: interworkkft@gmail.com

Szolgáltatások

Amikor elveszítjük egy szerettünket, nehéz ilyen komoly dolgokról dönteni, de meg kell tenni. Ezért fontos, hogy olyan temetkezési vállalkozót válasszunk, aki a terhek jelentős részét leveszi vállunkról.

Temetkezési cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a temetkezési szolgáltatások terén, így bátran kérje segítségünket. Forduljon hozzánk bizalommal és mi megkönnyítjük gyászt!

Vállalunk minden temetéssel az legyen koporsós temetés, urnás temetés vagy szórásos temetés és temető üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézést.

Szolgáltatásainkat mindig precízen, az elvárásoknak és az előírásoknak megfelelően végezzünk és büszkék vagyunk arra, hogy cégünk tevékenységét széles körű közmegelégedés övezi.

Hamvak szórása esetén:

Milyen szabályok vonatkoznak a hamvak szétszórására?
Szeretteink elvesztésekor sajnos nem elég, hogy a fájdalommal meg kell birkóznunk, gondoskodnunk kell a búcsúztatásról, a temetésről is. Erre sokféle lehetőségünk van. Napjainkban nagy népszerűségnek örvend a hamvasztás után a hamvak szétszórása. Nézzük, milyen jogszabályokat kell ehhez figyelembe vennünk!
Az ide vonatkozó jogszabály azt mondja, hogy az eltemettető rendelkezése alapján a temető arra kijelölt helyén – a kegyeleti igények betartásával – lehetséges a hamvak szétszórása, de gondoskodni kell arról, hogy a talajba bemosódjanak. Hogyha zárt rendszerbe történik a szórás, meg kell akadályozni, hogy a hamvak kikerülhessenek abból, és szórás elvégzésre alkalmas urna szükséges hozzá. Hogyha a temetőn kívül szeretnénk megoldani a hamvakat szétszórását, akkor az ingatlan tulajdonosának engedélyeznie kell azt, légijárműről történő szórás esetén pedig a légiközlekedési hatósági engedély szükséges.
Szeretne többet megtudni a lehetőségekről a hamvak szétszórásával kapcsolatban? Keressen fel minket bizalommal, mindenben segítünk!

Méltó búcsúszövegek

Szeretteink elvesztése nehéz időszakot jelent, amikor nehéz bármit is mondani, összefoglalni érzéseinket, gondolatainkat és ezt a külvilág felé is kommunikálni, legyen szó a tragikus hír közléséről, vagy a végső búcsúztatásról.

A mai európai temetkezési szokások és búcsúszertartások igen különbözőek lehetnek, azonban minden esetben jellemző, hogy egy arra méltó személy segít kifejezni és közvetíteni gondolatainkat az elhunyttal kapcsolatban.

A végső búcsúhoz kapcsolódó írásos szokások és beszédek megfogalmazása gyakran nehéz feladatot jelent a hozzátartozók számára a gyászidőszak alatt, ezért temetkezési vállalkozásunk minden temetéssel és búcsúztatással kapcsolatos teendőben és folyamatban teljes körű szolgáltatásokat kínál, hogy Ön és családja méltó módon köszönhessenek el szerettüktől. Igény esetén vállaljuk:

– Gyászjelentők megírása és kiküldése
– Köszönőszövegek megfogalmazása, minták vagy egyéni igények alapján
– Egyedi egyházi vagy polgári búcsúztatások megszervezése az igényeknek megfelelően
– Egyéb szolgáltatások

Gondoskodjon profi segítséggel a méltó búcsúztatásról és tekintse meg temetkezési cégünk szolgáltatásait, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Halottszállítás otthonról - mi a teendő otthoni elhalálozás esetén?

Halottszállítás otthonról – szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, munkatársaink rövid időn belül kiszállnak, és gondoskodnak az elhunyt elszállításáról.

Egy szerettünket elveszíteni mindenképpen fájdalmas. Nem könnyű megbirkózni a tudattal, hogy nincs többé, ráadásul temetés szervezését is el kell kezdenünk. Még nehezebb a dolgunk, ha az elhalálozás hirtelen, otthon történik. Ilyen esetben ugyanis gondoskodnunk kell a halottszállításról is. 

Ha egy családtagunk otthon hal meg, arról elsőként a háziorvost kell értesíteni, ha erre nincs lehetőség, akkor az orvosi ügyeletet. Az orvos kimegy, megvizsgálja az elhunytat, és kiállítja a halottvizsgálati bizonyítványt, ha a halál oka egyértelműen megállapítható. Ha a halál oka kétséges, akkor boncolást rendel el. Az orvos engedélyezi a halottszállítást is, melyet cégünk rövid időn belül elvégez. 

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Ha szüksége van a szolgáltatásra, forduljon hozzánk bizalommal a nap bármely szakában, és bízza ránk a halottszállítást otthonról

halottszállítás

Temetkezési vállalkozásunk teljes körű szolgáltatást biztosít!

Temetkezési vállalkozásunk teljes körű szolgáltatással áll az Ügyfelek rendelkezésére, így Önnek nem kell sem a kórházba, sem a hivatalokba bemennie. 

Egy szerettünk elvesztése mérhetetlen fájdalommal jár, ráadásul ilyenkor a temetés megszervezéséről is gondoskodni kell. Ez sajnos most még nehezebb a járványhelyzet miatt, hiszen az ügyintézés során több emberrel kell kapcsolatba kerülni. Temetkezési vállalkozásunk azonban ezt a terhet leveszi Ügyfelei válláról!

Temetkezési vállalkozásunk teljes körű szolgáltatást biztosít, így aki ránk bízza a temetés szervezését, annak nem szükséges bemennie a kórházba és a hivatalokban sem kell sorban állnia, ezzel a fertőzés kockázatát vállalva. Mi mindent elintézünk, természetesen maximálisan az Ön igényei szerint. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését temetkezési vállalkozásunk szolgáltatásai iránt, bátran forduljon hozzánk bővebb tájékoztatásért a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Bízza ránk a szertartás szervezését, döntsön a biztonság mellett! 

Temetkezési vállalkozás

Hamvasztásos temetkezés: válassza a lelkileg könnyebb utat!

Hamvasztásos temetkezés, kegyeletteljes szolgáltatás keretein belül, válassza a lelkileg kevésbé megterhelő opciót a végső búcsúhoz!

A hagyományos, koporsós temetés egyeseknek kifejezetten megnehezíti a gyászidőszakot, ugyanis az, hogy hozzátartozójuk testét előttük helyezik a földbe, lelkileg rendkívül megterhelő számukra. Sokan, többek között emiatt is inkább a hamvasztásos temetkezést választják.

hamvasztásos temetkezésnél már csak a hamvakat tartalmazó urna kerül a földbe. Ez lelkileg kevésbé megterhelő, így a gyászidőszak is némiképp könnyebbé válhat. Ez az alternatíva egyre inkább előtérbe kerül, és nem csupán a kegyeletteljesebb körülmények miatt, hanem az anyagiakért is. Maga a temetkezés és az urnahely is jóval kedvezőbb árkategóriát képviselnek.

Ha lelkileg Önt is megviseli a koporsós temetés, válassza inkább a hamvasztást! Ezzel kapcsolatban manapság már több lehetőség is rendelkezésre áll, amivel még szebbé lehet tenni a végső búcsút. Amennyiben szeretné ránk bízni a szervezést, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

hamvasztásos temetkezés

A hamvasztás modern, de kegyeletteljes megoldás!

hamvasztás napjainkban legalább olyan népszerű, mint a hagyományos koporsós szertartás, hiszen nem csak modernebb, hanem az ára is megfizethető. Régen sajnos nem volt más lehetőség, mint a koporsós temetés, azonban amikor elérhetővé vált a hamvasztás, az emberek gyorsan felfedezték az előnyeit. 

hamvasztás költségei sokkal alacsonyabbak, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a szertartás ne lenne meghitt vagy ne biztosítaná, hogy méltóképpen búcsúzhassunk a halottól. Sajnos gyakori, hogy egy koporsós temetés anyagilag túl megterhelő a családtagok részére, ám senkinek nem kell lemondania arról, hogy méltóképpen kísérhesse utolsó útjára elhunyt szerettét. A hamvasztás minden szempontból előnyös megoldás, ezért érdemes ezt a lehetőséget is fontolóra venni.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és azon dolgozunk, hogy mindenki egy meghitt szertartás keretein belül búcsúzhasson. Ha kérdése van a hamvasztással kapcsolatban, keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 

hamvasztás

A szórásos temetkezésről röviden

A szórásos temetkezés világszerte egyre népszerűbb, hiszen igazán meghitt szertartást tesz lehetővé és környezetvédelmi szempontból is ideális. Egyre többen próbálják úgy élni az életüket, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak, és ez a tendencia napjainkban már az élet minden területén megjelent, sőt, még a temetkezési szokások terén is. 

szórásos temetkezés környezetvédelmi szempontból rendkívül előnyös, hiszen az ember hamvai visszakerülnek a természetbe, eggyé válva a földdel. Egy olyan szerettünk számára, aki az egész életét környezetbarát módon élte, ez ideális megoldás. A szórásos temetkezés  méltó búcsút tesz lehetővé, a szertartás nagyon meghitt és bensőséges. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a szórásos temetkezés iránt, és szeretné megismerni a részleteket ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen válaszolnak a kérdéseire! Csapatunkra mindenben számíthat, mi vállaljuk a szervezést és a teljes körű lebonyolítást is. 

szórásos temetkezés

A hamvasztásos temetés megfizethető búcsúztatás!

Az utolsó útjára kísérni barátokat, hozzátartozókat fájdalmas élmény. Amellett, hogy embert próbáló dolog búcsút venni valakitől, aki többé nem lehet velünk, komoly költségekkel is jár a búcsúztatás megszervezése.

Elég csak a temetkezés aktuális áraira vetni egy pillantást és máris világossá válik, hogy több száz ezer forintra rúgnak a költségek. A koporsós temetés mellett azonban ott van még a hamvasztásos temetés is alternatívaként. Hihetetlen, hogy mennyivel olcsóbb hamvasztásos temetést szervezni, mint koporsósat! A hamvasztásos temetéshez nem kell sírhelyet megváltani, nincs szükség koporsóra és a hozzá kapcsolódó kellékekre sem.

Az urnafülke ára és maga az urna is töredéke a hagyományos temetésnek. A hamvasztásos temetésnek egyre több híve van, de ez nem pusztán a megfizethetőbb áraknak köszönhető. A hamvakat haza lehet vinni, nem foglal annyi területet, mint egy sírhely, de ugyanúgy látogatható.

hamvasztásos temetésről szívesen nyújtunk az érdeklődőknek bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken.

hamvasztásos temetés

Temetkezési szokások a világban

Minden népnek megvannak a saját temetkezési szokásai. Ezek néha egészen furcsák, legalábbis teljesen eltérnek a mi hagyományainktól. Érdekességképp nézzünk néhány szokatlan temetkezési szokást a világból! 

Mindenképp a legkülönlegesebbek közé tartoznak a ghánai temetések. Itt tulajdonképpen a temetés egy több napos esemény, ahol az egész falu összegyűlik és táncolnak, hajnalig mulatnak az emberek. A legfurcsább azonban a koporsó: ezek általában színesek, vidámak, ez elhunythoz kapcsolódó dolgot formáznak meg: lehet akár tűzoltóautó vagy kalapács alakú is.

Számunkra szokatlanok a temetkezési szokások Balin is: itt a temetés egyáltalán nem szomorú esemény. Mindenki fehérbe van öltözve, táncolnak, énekelnek, ugyanis szerintük a halál egy új életszakasz kezdete, és meg kell ünnepelni az elhunyt eddigi életét. 

Végül, de nem utolsó sorban említsük meg New Orleans-t, ahol a régi hagyományok szerint a temetésen végig egy jazz zenekar játszik. 

temetkezés mindenhol más. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt ezen a téren, ezért nálunk jó helyen jár akkor is, ha hagyományos vagy épp valamilyen különleges szertartást szeretne szervezni. Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért! 

temetkezés

Temetkezési vállalatunkra számíthat a nehéz időkben!

Elveszíteni egy szerettünket mindig fájdalmas, ezen sajnos nem lehet változtatni. Ráadásul ilyenkor meg kell kezdeni a temetés szervezését is, ami még inkább megnehezíti a gyászt, hiszen sok az ügyintézés, és nincs igazán idő magunkra. Temetkezési vállalatunk ebben segít Önnek. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár koporsós, hamvasztásos temetésről vagy a hamvak szétszórásáról, ránk mindenben számíthat. 

Temetkezési vállalatunk fő célja, hogy olyan szertartásokat szervezzünk, ahol az elhunyttól mindenki méltó, meghitt körülmények között búcsúzhat el. Vállaljuk a hagyományos koporsós temetések szervezését is, de a napjainkban népszerű hamvasztásban, illetve a hamvak szórásában is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Temetkezési vállalatunkra mindenki számíthat a nehéz időkben!

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha kérdése van temetkezési vállalatunk szolgáltatásaival kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek mindenben! Keressen fel minket még ma, hogy mielőbb megkezdődhessen a szertartás szervezése! 

Temetkezési vállalat

A hamvak szétszórása környezetbarát megoldás

Egyre többen választják a környezetbarát életmódot, és tesznek meg mindent annak érdekében, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyomuk. Fontos tisztában lenni azzal, még a halálunk után is létezik sokkal környezetbarátabb megoldás, mint egy koporsós temetés, mégpedig a hamvak szétszórása.

hamvak szétszórása nincsen káros hatással a természetre, sőt, a növények szempontjából kifejezetten előnyös. Így az elhunyt egy kicsit bennük élhet tovább, és ez lelkileg a gyászolók számára is egyfajta megnyugvást adhat. A hamvak szétszórása minden szempontból jó választás, hiszen ez nem csak környezetbarát módszer, hanem méltóságteljes és meghitt, ráadásul anyagilag is sokkal kevésbé megterhelő, mint egy koporsós szertartás. A családtagok, barátok pedig nyugodt körülmények között búcsúzhatnak az elhunyttól.

Környezetbarát temetés? Lehetséges! Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kérni a hamvak szétszórásával kapcsolatban, keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! 

hamvak szétszórása

A hamvasztás áráról röviden

Egy hozzátartozónk elvesztése mindig óriási fájdalom, és ilyenkor a temetés szervezésével is meg kell birkóznunk. Ez ráadásul nem csak lelkileg megterhelő, hanem sajnos anyagilag is. Egy hagyományos, koporsós szertartás költségei ma már igen magasak, főleg, ha nem a legegyszerűbb megoldásokat választjuk. A hamvasztás ára ennél jóval kedvezőbb, mégis ugyanolyan meghitt és bensőséges búcsút tesz lehetővé ez a szertartás is. 

A hamvasztásos temetés ára koránt sem olyan megterhelő anyagilag, mint a klasszikus koporsósé. Sokan attól félnek, hogy ez egy személytelen megoldás, ám ez egyáltalán nem igaz. Az ilyen típusú szertartások ugyanúgy méltóságteljesek, és általában sokkal kevésbé megrázóak a búcsú pillanatai a családtagok, rokonok és barátok számára. A bekövetkezett tragédiát megváltoztatni sajnos nem lehet, de a hamvasztás méltó búcsút tesz lehetővé.

Amennyiben kérdése van vagy pontosabb információt szeretne kérni a hamvasztásos temetés áráról, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről! 

hamvasztás

Halottszállításban is számíthat ránk!

Egy szerettünket elveszíteni semmi esetre sem könnyű, de talán még nehezebb a helyzet, ha otthon hal meg. Ilyenkor nem elég a fájdalommal megbirkózni, hanem mielőbb gondoskodni kell a halottszállításról is. Nézzük, mi mindent érdemes erről tudni! 

Ha valaki otthon hal meg, akkor elsőként a háziorvost vagy az orvosi ügyeletet kell értesíteni, akik kimennek, elvégzik a szükséges vizsgálatokat és kiadják a halottvizsgálati bizonyítványt. Ezután engedélyezik a halottszállítást is, ami egyben az első lépés is a temetés megszervezésében. Cégünk a halottszállítást otthonról a nap bármely szakában elvégzi, akár éjszakai is hívhat minket. Egy elhunyt a lakásban sajnos nagyon nyomasztó érzés, ezen változtatni nem tudunk, ám mindent megteszünk a szakszerű és gyors szállítás érdekében.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, illetve igénybe venné a halottszállítást, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonszámunk éjjel-nappal hívható, munkatársaink pedig szívesen tájékoztatják majd a részletekről.

halottszállítás

A szórásos temetkezésről bővebben

Egy temetés mindenképpen szomorú esemény, ezen sajnos nem lehet változtatni. Azonban ma már többféle szertartás közül is válogathatnak a hozzátartozók, így egy kicsit személyre szabottabb lehet az esemény, olyan, ami illik az elhunyt személyiségéhez. Abban az esetben például, ha az elhunyt mindig is imádta a természetet, szívesen járta a világot, nagyszerű választás a szórásos temetkezés, hiszen így a halála után is olyan helyre kerülhet, ahol életében is szeretett lenni.

szórásos temetkezés napjainkban egyre népszerűbb megoldás, hiszen ez a fajta szertartás egy kicsit különlegesebbnek számít. A hozzátartozók általában szívesen választják, ha az elhunyt természetbarát volt, hiszen így lehetőség nyílik akár arra is, hogy a kedvenc helyén nyugodhasson örökre. Fontos azonban, hogy ügyelni kell a vonatkozó szabályok betartására, például mindenképp szükség van az ingatlan tulajdonosának engedélyére.

Ha kérdése van a szórásos temetkezéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk készséggel segít mindenben! Bízza a teljes ügyintézést tapasztalt csapatunkra! 

Halottszállításban is számíthat ránk!

Egy szerettünket elveszíteni semmi esetre sem könnyű, de talán még nehezebb a helyzet, ha otthon hal meg. Ilyenkor nem elég a fájdalommal megbirkózni, hanem mielőbb gondoskodni kell a halottszállításról is. Nézzük, mi mindent érdemes erről tudni! 

Ha valaki otthon hal meg, akkor elsőként a háziorvost vagy az orvosi ügyeletet kell értesíteni, akik kimennek, elvégzik a szükséges vizsgálatokat és kiadják a halottvizsgálati bizonyítványt. Ezután engedélyezik a halottszállítást is, ami egyben az első lépés is a temetés megszervezésében. Cégünk a halottszállítást otthonról a nap bármely szakában elvégzi, akár éjszakai is hívhat minket. Egy elhunyt a lakásban sajnos nagyon nyomasztó érzés, ezen változtatni nem tudunk, ám mindent megteszünk a szakszerű és gyors szállítás érdekében.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, illetve igénybe venné a halottszállítást, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonszámunk éjjel-nappal hívható, munkatársaink pedig szívesen tájékoztatják majd a részletekről.

halottszállítás

Hamvasztásos temetkezés és előnyei kivételes helyzetekre is!

Vannak idők, amikor egy utolsó búcsút sem lehet szabadon megszervezni, hanem a kialakult helyzetre való tekintettel igazodni kell a fennálló korlátokhoz. Természetesen minden hozzátartozónak joga van elbúcsúztatni halottait, de érdemes megfontolni ilyenkor a hamvasztásos temetkezést.

hamvasztásos temetkezés több okból is előnyös, ha nem kivitelezhető a hagyományos helyzethez köthető búcsúztatás. A hamvasztásos temetkezés egyrészt olcsóbb megoldás, tehát nem kell egy amúgy is szűkös költségvetést kibővíteni. A szervezés kevesebb teendőt igényel, egyszerűbben és gyorsabban a végére lehet érni a teendőknek. 

hamvasztásos temetkezés további előnye, hogy a hamvakat külön urnában kapják meg a hozzátartozók. Ezután a szertartást már helytől függetlenül bárhol meg lehet tartani, akár szűk körben, nem nyilvános helyen is.

Ha úgy dönt, hogy megfontolja a hamvasztásos temetkezést, keresse fel temetkezési irodánkat bizalommal! A megadott elérhetőségeinken kérjen tájékoztatást szolgáltatásainkról!

A hamvasztás áráról röviden

Amikor egy családtagunk meghal, az sajnos mindenképpen felborítja az életünket. Ráadásul ilyenkor nem elég a fájdalmat elviselni és megpróbálni túltenni magunkat a gyászon, foglalkozni kell a temetéssel is, ami sok esetben anyagilag is nagyon nehéz. Ez fokozottan igaz azokban az esetekben, amikor egy olyan embert veszítünk el, aki a család fenntartásáért is sokat tett. Ilyen krízishelyzetben még inkább fontos lehet a költségek minimálisra csökkentése, ám a hamvasztás ára sokkal kedvezőbb, mint a koporsós temetésé.

Az, hogy a hamvasztás ára alacsonyabb, nem jelenti azt, hogy a szertartáson nincs lehetőség a méltó búcsúra. A temetés mindenképpen fájdalmas esemény, de a típusa nem befolyásolja azt, hogy tisztességesen, szeretetteljesen kísérjük-e az utolsó útjára szerettünket. A hamvasztás ára viszont korántsem jelent akkora anyagi terhet, mint egy hagyományos szertartás. 

Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni a koporsós temetés, illetve a hamvasztás áráról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken

hamvasztás

Temetkezési vállalatunk valóban megbízható szolgáltatásokkal várja a gyászolókat!

Manapság több temetkezési vállalat szolgáltatásai közül is válogathatnak az elhunytak hozzátartozói, azonban a választást semmiképp sem bízzák a véletlenre. Fontos számukra, hogy olyan céget találjanak, ami lelkiismeretesen foglalkozik az ügyfelekkel és százszázalékban megbízható, ugyanis senki sem szeretné azt, hogy a nem körültekintő szervezés miatt kellemetlen pillanatokat éljenek át a búcsúkor. Amennyiben Ön még nem találta meg az elvárásainak megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Temetkezési vállalatunknak teljesen természetes, hogy a szolgáltatásokkal kapcsolatban a maximumra törekszik. Ezekben a nehéz pillanatokban mindenképp arra van szükség, hogy a hozzátartozók megfelelő kezekben tudják a temetés szervezését, ugyanis a jövőben ez is fontos szerepet játszhat a gyász feldolgozásában. Segítünk, hogy hozzátartozójuktól méltó és szép temetéssel búcsúzhassanak. Az utolsó kívánságokat is teljesítjük!

Temetkezési vállalatunk a legnehezebb pillanatokban is támaszt tud nyújtani felkészültségével, profizmusával! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A hamvasztásos temetés és a virágok kérdése

hamvasztásos temetés már nem újdonság nálunk sem, sokan mégsincsenek tisztában azzal, hogy mi a szokás egy olyan búcsúztatáson, ahol nem koporsóban indítják utolsó útjára a halottat. Vegyük például a virágok kérdését.

A búcsúztatáson, amikor felravatalozzák az urnát, az is arra az állványra, tumbára kerül, mint amire egyébként a koporsók. Tehát tévedés azt hinni, hogy nem marad hely a koszorúknak, virágdíszeknek. Minden gyászoló család ugyanolyan ravatal díszt, koszorút tud rendelni a hamvasztásos temetésre, mintha csak koporsó lenne az állványon. Ugyanez vonatkozik a gyászoló jelenlévőkre is, nekik sem kell a megszokottól különböző csokrokat, koszorúkat vinni, csak a temetés jellege miatt. Az ezzel foglalkozó szolgáltatók ma már készítenek koszorúkat, urnadíszeket kifejezetten hamvasztásos temetésre, így csak ki kell választani azt, ami a megrendelőnek tetszik.

Cégünk a hamvasztásos temetéssel kapcsolatos teljes körű ügyintézésben is jártas, ezért bátran keressen minket, ha emellett dönt!

Miért érdemes az urnás temetést választani?

Ha egy családtag eltávozik, többféle lehetőség van a végső nyugalomra helyezésére; ezek egyike az urnás temetés. A hamvasztás után a maradványok egy urnába kerülnek, aminek a sorsa a hozzátartozókon múlik, hiszen haza is vihetik, de a temetőben is bérelhetnek a számára helyet. Ebben az esetben a gyászszertartás, illetve a ravatalozás is a szolgáltatás része, vagyis ugyanolyan a temetés, mint a hagyományosabb, koporsós változata.

Ennek ellenére egy urnás temetés esetében lényegesen több a lehetőség, ráadásul az ára is kedvezőbb, így váratlan halálesetnél is megfizethető költséget jelent, de ezzel együtt is méltó búcsúzási forma. Van persze lehetőség arra is, hogy a hamvakat szétszórjuk, és elég sokan választják ezt is, de az urnás temetésre vonatkozóan még mindig sokkal gyakrabban érkezik kérés.

Amennyiben haláleset történt a családban, és urnás temetést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink mindenben a segítségére lesznek!

Temetkezési vállalkozás – ha szükség lenne ránk

Az élet körforgása a születéstől a halálig tart, és sajnos mindenkinek eljön az a nap az életében, amikor átlép a túlvilágra vezető kapun. Természetes, hogy a szeretteinknek ilyenkor is a legjobbat szeretnénk nyújtani, ami ebben az esetben a méltóságteljes utolsó utat jelenti.

Amennyiben megbízható temetkezési vállalkozást keres, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megtervezzük és le is bonyolítjuk a temetést! Ha minket választ, garantáljuk, hogy gyorsan megszervezzük a temetést, pontosan úgy, ahogyan azt Ön kéri, illetve ahogy az elhunyt meghagyta a végrendeletében, de ha nem tudja, hogy milyen legyen a búcsúztatás, temetkezési vállalkozásunk tanácsokkal is ellátja Önt. A szükséges okmányok, a kellékek, a koporsós temetés, illetve a hamvasztás közti döntés és az egyéb teendők sok felelősséggel járnak, ami ezekben az időkben mindenki számára nehéz, de amennyire csak lehetséges, levesszük a válláról a terhet.

Válassza temetkezési vállalkozásunkat, ha eljön a végső búcsú ideje! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Minden temetkezéssel kapcsolatos ügy súlyát levesszük a válláról!

Az eltávozás sajnos az életünk elkerülhetetlen része, a legtöbben mégsem szívesen gondolunk rá, ami teljesen érthető, hiszen egy szerettünk elvesztése bármilyen korban komoly érzelmi megrázkódtatás. Éppen ezért a temetkezéssel, hamvasztással kapcsolatos gyakorlati teendők bonyolult rendszerét nem mindenki ismeri.

Legyen szó akár koporsós temetésről, akár hamvasztásos szertartásról, cégünkre bátran rábízhatja a temetkezéssel kapcsolatos összes teendőt. Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk, teljes mértékben megértjük, hogy ebben a lelkiállapotban komoly kihívás a szükséges papírmunka elvégzése, az engedélyek beszerzése. Mi pont azért vagyunk, hogy levegyük ezeket a terheket a válláról, hogy segítséget nyújtsunk a legnehezebb pillanatokban is!

Ha egy temetkezési vállalat szolgáltatásaira lenne szüksége, ránk számíthat! Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, mindenben a segítségére leszünk!

Temetkezési vállalatunk teljesíti az elhunytak utolsó kéréseit!

Sokan végrendelkeznek arról, hogy pontosan milyen temetést is szeretnének maguknak. Ez történhet szóban vagy írásban. Természetes, hogy a hozzátartozók mindenképp teljesíteni fogják az elhunyt kérését, azonban ehhez olyan temetkezési vállalatot kell találni, ami tud alkalmazkodni a kérésekhez. Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Temetkezési vállalatunk tisztában van azzal, hogy minden ember másképp képzeli el saját temetését, ezért tudunk intézni koporsós, szórásos vagy urnás temetést is. Bármelyikről is végrendelkezett hozzátartozója, temetkezési vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a legtiszteletteljesebb körülmények álljanak rendelkezésre a búcsú napján. Temetkezési vállalatunknak fontos, hogy a legjobbat nyújtsa, és alkalmazkodjon az igényekhez, hiszen mindenkit megillet a méltó, akaratának megfelelő temetés.

Vegye fel a kapcsolatot temetkezési vállalatunkkal, és kezdjük el együtt a végakartnak megfelelően a temetés szervezését!

 

Ha temetkezési vállaltra lenne szüksége

Sajnos mindannyiunk életében elérkezik egyszer, vagy többször az a pillanat, amikor búcsút kell vennünk egy szerettünktől. Ilyenkor a gyász fájdalma mellett nem mindenkinek van ereje a temetéssel kapcsolatos teendők ellátására, épp ezért szükség van egy olyan temetkezési vállalat közreműködésére, amelyik képes levenni a szervezéssel és ügyintézéssel kapcsolatos terheket a vállunkról.

Az a temetkezési vállalat, amelyik ténylegesen megoldja az ilyenkor felmerülő problémákat, illetve elintéz mindent, amire ilyen esetekben szükség van, sajnos ritka, ám nem lehetetlen megtalálni. Cégünk igyekszik a legtöbb segítséget nyújtani a gyászolóknak, és minden, a temetéssel kapcsolatos ügyintézésben az ügyfelek rendelkezésére áll. Amennyiben szükséges, és hozzánk fordul, garantáljuk, hogy a kellő tapintattal és a legmagasabb fokú hozzáértéssel végezzük majd a munkánkat.

Ha egy temetkezési vállalat szolgáltatásaira lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Mit érdemes tudni a halottszállítással kapcsolatban?

Mindig megrendítő érzés szembesülni a halállal, főleg ha egy családtagunk hunyt el. A halálesetek többsége kórházban történik, de arra is van példa, hogy a beteg saját otthonában alszik el örökre.

Amennyiben családtagunk otthon hal meg, abban az esetben mindenképp orvost kell hívni a helyszínre, akinek meg kell állapítania a halál beálltát, majd bizonyítványt kell kiállítania a halálról és engedélyeznie szükséges a halottszállítást.

Ezt követően tudja igénybe venni temetkezési szolgáltatásunkat, a halottszállítást. A temetkezési szolgáltatásokon belül három féle típusú lehet a halottszállítás, helyi, távolsági és nemzetközi. Az urna szállítása postai úton is kivitelezhető.

Kérje temetkezési szolgáltatásunkat, mi elintézzük elhunyt hozzátartozója szállítását, és minden egyéb terhet leveszünk a válláról, hogy Ön meghitt körülmények között emlékezhessen meg családtagjáról!

Az urnás temetésről röviden

Az urnás temetés lényege, hogy az elhunyt földi maradványait elhamvasztják, a hamvakat pedig urnába helyezik. Az urna sorsa többféle lehet, ugyanis el lehet helyezni urnasírba, urnakriptába vagy pedig urnafülkébe is. A koporsós temetéshez hasonlóan az urnás temetésen is lehet igényelni ravatalozást, gyász szertartást. Amennyiben valaki nem szeretné föld alá vagy kriptába elhelyezni a hamvakat, van lehetőség arra is, hogy azokat szétszórják egy kijelölt helyen.

Az urnás temetés tehát egyértelműen több lehetőséget rejt magában, mint a hagyományos koporsós temetés, nem utolsó sorban pedig az ára is kedvezőbb. Egy egyszerűbb urnás temetés sokkal alacsonyabb költséget jelent, mint a koporsós temetés, így váratlan halál esetén is megfizethető, mégis méltó búcsúzási lehetőséget kínál.

Amennyiben szeretne többet megtudni az urnás temetésről, lépjen kapcsolatba temetkezési cégünkkel a megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön kollégáinktól! Mindenben készséggel segítünk!

hamvasztásos temetés

Szokások a hamvasztásos temetéssel kapcsolatban

Napjainkban, főként a nagyvárosokban, többen választják a hamvasztásos temetést, mint a hagyományos, koporsós szertartást. Ennek több oka lehet, akár anyagi, akár meggyőződésbeli, ez mindig a temettető döntése kell, hogy legyen, illetve, adott esetben az elhunyt végakarata.  Nézzük, milyen szokások kapcsolódnak a hamvasztásos temetéshez!

Mivel ilyenkor az elhunyt teste már nem tekinthető meg, a megemlékezés során gyakori, hogy videóval vagy fényképes vetítéssel búcsúznak a hozzátartozók. Egyre többször kérik azt a családtagok, hogy koszorú helyett inkább egy jótékony célt támogassanak, esetleg az elhunyt által kedvelt szervezeteket támogassák ők is és a szertartásra csak egyetlen szál virággal vagy más aprósággal érkezzenek. Ma már lehetőség van arra is, hogy a hamvasztásos temetés során az elhunyt hamvait szétszórják, ennek részleteiről érdemes tájékozódni.

Amennyiben hamvasztásos temetés mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk mindenben segít, hogy elhunyt szerettétől méltó módon búcsúzhasson!

Miért választják olyan sokan a szórásos temetkezést?

Az ember szereti kényelemben és biztonságban tudni magát, és szeretteit is. Az idő múlásával azonban elkerülhetetlenné válik a búcsú pillanata. A modern életmód, a felgyorsuló világ, a társadalmi és kulturális különbségek elfogadása miatt a szórásos temetkezés egyre jobban kezdi kiszorítani a hagyományosabb, koporsós temetési szertartásokat.

Hamvasztást már évszázadok óta alkalmaznak különböző kultúrákban, ám a hamvasztás utáni szórásos temetkezés „divatja” ehhez képest nálunk még új cipőben jár. Az egyre növekvő népszerűségnek a legfőbb oka az lehet, hogy a temetők sírhelyeinek, és a sírok fenntartásának a költségeihez képest a hamvak szétszórása a jogszabályok betartása mellett jóval pénztárcakímélőbb.

Országszerte valamennyi nagyvárosban az emberek már magasabb százalékban választják inkább a szórásos temetkezést szeretteik elbúcsúztatására. Sokan egyedi, személyre szóló, családias szertartással kísérik utolsó útjára az elhunytat.

Válasszon minket, megkönnyítjük a búcsúzást! Részvéttel, precizitással és diszkréten kezeljük a temetéssel kapcsolatos ügyeit. Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen minket elérhetőségeinken!

Halott szállítás belföldön és külföldön, speciális járműparkkal.

Teljes körű szolgáltatást végzünk, garantáljuk a legmagasabb minőséget.

2013 novemberétől lépett életbe az új temetkezési törvény, amely lehetővé teszi, hogy minden törvényes előírásnak megfelelően biztosítsák a temetkezési vállalatok ügyfeleik részére a hamvak hazavitelét. A hamvak hazaviteléhez szükséges urna áll a hozzátartozók rendelkezésére, valamint impozáns, egyedi és az elhunyt emlékéhez méltó díszurnák lehetővé teszik, hogy mindenki örök emléket állíthasson szerettei számára.

Hamvasztási szolgáltatás és urnaátadás irodánkban , a következő tételekből tevődik össze:

 • Hamvasztási díj
 • Egészségügyi kellékek: hamvasztó koporsó,lepedő,zsák
  • urnabetét
 • Szállítási díj
 • Ügyintézési díj, ami magában foglalja
  • a kórházban vagy más intézményben történő ügyintézést
  • a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését
  • krematóriummal és a kórházzal történő kapcsolattartást
 • urna átadása az irodánkban
  • keletkezett dokumentáció átadása

 

Kapcsolat

A Dunakanyarban 15 településen állunk a megrendelők rendelkezésére:

Nyitvatartás: 08:00-16:00 óráig

ügyelet: éjjel-nappal
Telefon: 06-20-398-0160, 06-20-344-6060
E-mail: kftinterwork@gmail.com 

Temetésfelvételi irodáink:

Budakalász, Budai út 25
Tel: 06-20-471-9920

Pomáz,Kossuth Lajos u. 2. ( Piactérrel szemben )
Tel: 06-20-343-9260

Üröm, Dózsa György út 2/A ( Szolgáltató Ház )
Tel: 06 -20 -548-5886

Szentendre,Köztemető Parkoló Sztaravodai u 45

Tel: 06-20-399-1006, 06-20-351-2118

Cégünk üzemelteti: Szentendre, Üröm, Csobánka település temetőit.

Kellékek

Temetéshez szükséges kellékek irodáinkban megvásárolhatóak:
koporsók, urnák, szemfedelek, urnaterítők, sírjelzők (kereszt, fejfa), rögfogók, egészségügyi kellékek, mécsesek, gyertyák, gyászzsebkendők, füzérek, feszületek, bibliák.

Koporsó : 49. 500 Ft-tól
– Urnák : 9900 Ft-tól
– Urna Koporsók: 29900 Ft-tól
– Urna terítők: 3800 Ft-tól
– Urna Leeresztők: 3800 Ft-tól
– Sírjelzők : 5400 Ft-tól
– Tábla sírjelzőre: 1800 Ft-tól

Az alábbi csatolmányban szereplő árak Szentendre településre vonatkoznak és
érvényesek 2019.04.20 -tól.

A hamvasztás ára kedvezőbb, mint a koporsós temetésé!

Sajnos napjainkban egy koporsós temetést nem mindenki engedhet meg. Hogyha koporsós szertartást szeretnénk, az még a legalapvetőbb dolgok választásával is több százezres költség, amit sok háztartásban nem lehet nélkülözni. A hamvasztás ára azonban jóval alacsonyabb, ennek és a többi előnyének köszönhetően már egyre többen választják ezt a megoldást. 

A hamvasztás ára töredéke a koporsós temetésének, ezt már csak a koporsó és az urna díjának összehasonlításából is látni fogjuk. Ugyanakkor a hamvasztásos temetés ugyanolyan meghitt, méltóságteljes és szép lehet. A búcsúzás sajnos egyik esetben sem könnyű, ám a hamvasztás ára sokkal kevésbé megterhelő. A végleges döntés előtt érdemes mindkét szertartás típusról tájékozódni, és a minden szempontból szimpatikusabbat választani.

Amennyiben kérdése van a hamvasztás árával kapcsolatban vagy szeretné megrendelni a szolgáltatást, keressen fel minket bizalommal! Kollégáink készséggel segítenek, hogy olyan szertartást szervezhessen elhunyt szerette számára, amilyet megérdemel. 

Close Menu